Overwatch: Na De Bèta

Van 3 tot 10 mei was de bèta open voor iedereen bij Overwatch en daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. Op het begin was ik triest slecht, maar na een paar potjes lukte het al best aardig. Lees hier mijn mening over het spel!

Voor de mensen die niet weten wat Overwatch is (shame on you), zal ik het even uitleggen. Overwatch is een online FPS spel van Blizzard. Je speelt met twee teams van zes mensen tegen elkaar, je moet met je team bepaalde objectives halen. Dit doe je met je hero die speciale abilitys heeft waardoor je op een leuke, speciale manier de vijand kan afschieten. Geweld, maar op een sociale manier. Klinkt niet logisch, maar als je speelt zul je het wel snappen.

Ik vond het echt heel leuk om te spelen. De heroes waren allemaal heel anders waardoor je veel variatie hebt tijdens het spelen. Het is fijn dat je tijdens een game gewoon kan wisselen van hero, hierdoor kun je veel heroes in een korte tijd uitproberen.

Wat ik ook een mega pluspunt vind, is de community. Iedereen waarmee ik speelde was heel chill en er werd niet de hele tijd gescholden of boos gedaan als iemand iets fout deed. Iedereen speelde gewoon voor het plezier. Ook heb ik gespeeld met mijn broer en vriend, we zaten met zijn drieën op mijn broers kamer te spelen wat het heel gezellig was. Het maakt het spelen veel leuker als je speelt met mensen die je kent.

overwatch-arjans-kamer-bewerkt
Op mijn broers kamer. We moesten improviseren dus hebben we een strijkplank gebruikt als bureau.

Wat het spel doet om je te motiveren is een lootbox geven als je een level omhoog bent gegaan. In zo’n lootbox kunnen voice lines, sprays, animaties, emotes en skins zitten. Deze dingen kun je gebruiken om je heroes aan te passen aan je eigen smaak. De aanvallen blijven altijd hetzelfde maar het uiterlijk e.d. kan je wel aanpassen.

Overwatch is dus echt een aanrader. Als je meer wilt weten of de gameplay wilt zien kun je naar www.playoverwatch.com gaan. Overwatch zal uitkomen om 24 mei 2016 en ik heb er zin in!

(Visited 101 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *