Achter de blog

Ik ben Wendy en ik ben een fantasiefanaat. Ik spendeer bijna al mijn vrije tijd aan fantasiefilms, -boeken, -games en -series. Als er iets is waar ik veel over weet is het wel dit genre. Maar hoe is dit ontstaan? en waarom dan een blog?

Totdat ik 10 jaar was, was ik echt een meisje meisje en ik vond alternatievelingen maar raar. Mijn nicht was echter lid van een Harry Potter forum, en mij leek het gezellig om ook mee te doen. Niet voor Harry Potter, maar voor de mensen. Het eerste wat ik hoorde was: “Wendy, jij gaat van Harry Potter houden.” And oh, how they were right. Ik begon met de films kijken, en al snel las ik de boeken. Allemaal achter elkaar. Ik kon maar niet stoppen. En nog steeds gaat er elke vakantie minstens één Harry Potter boek mee.

Toen ik in 2012 naar de Elf Fantasy Fair ging in Arcen wat het zeker. Fantasie is echt mijn ding. En die gekke alternatievelingen? Dat zijn mijn soort mensen. Als ik in een nieuwe groep mensen kom, is het eerste wat ik wil vragen: “welke series/films kijken jullie?” Want zo kan ik zien bij wat voor mensen ik ben, en of ik mijn enthousiasme kan delen.

Inmiddels heb ik LOTR, Harry Potter, The Hobbit en Game of Thrones (en ga zo maar door) al minstens zes keer gezien, heb ik geld uitgegeven wat ik niet heb aan games, heb ik een bescheiden collectie van HP en LOTR merchendise, en heb ik een heleboel liefde voor het genre. Daarom mag ik mezelf wel een expert noemen op het gebied van fantasie, lijkt me. En aangezien ik o.a. voor mijn opleiding (Communicatie op de Fontys) een blog ging beginnen, vond ik het wel passend om dat over dit onderwerp te doen. Dan heb ik nog een reden heel veel tijd te stoppen in het kijken van films en series, en het spelen van games. En die gedachte maakt mij erg gelukkig. 😉 Daarbij heb ik geen website gevonden met informatie over alle fantasiegerelateerde producten. Vaak is het alleen over óf boeken óf films óf games enzovoort. Hier vindt je alles bij elkaar.

Wat kan je dan verwachte op deze blog? Ik schrijf vooral reviews en eerste indrukken van alles wat met fantasie/sci-fi te maken heeft. Maar ook soms wat hersenspinsels die ik kwijt moet. Dit blog ik een verzamelplek voor alles wat me blij maakt, en jou misschien ook!

(Visited 140 times, 1 visits today)