5 films die ik wil zien, maar (nog) niet bestaan

Soms lees ik een boek en dan vraag ik me meteen af hoe dat boek verfilmt zou worden. Of zie ik een karakter in een film en vraag ik me af wat zijn/haar backstory is. Er zijn een aantal films die niet bestaan maar waarvan ik wil dat ze er wel komen. Hier lees je er 5!

1. De Marauders uit Harry Potter. Dus James Potter, Sirius Black, Remus Lupin en Peter Pettigrew. Ik zou echt wel meer over de groepje willen weten, over hun tijd op Hogwarts, hoe ze vrienden zijn geworden, over alle avonturen die ze beleefd hebben. Hier moet toch een goed boek/goede film over geschreven kunnen worden?

2. Black Widow. Ik vind haar  een super tof karakter. In de laatste Avengers film kon je kleine stukjes zien van hoe ze getraind is toen ze jong was. Ik zou hier veel meer van willen zien! Gelukkig zijn er plannen om Black Widow haar eigen film te geven (klik!).

3. X-men. Van veel X-Men heb je al (een deel) van de origin storys gezien, maar ik zou graag wat meer willen weten over hoe het was toen ze nog kinderen waren, en hoe iedereen bij Xavier is gekomen, wat hun ouders denken enz. De vorige film was echt niet genoeg. Ik hou van X-Men, maar laten we het niet over Apocalypse hebben.

4. Een Wolverine/Deadpool combo (en dan bedoel ik een echte, niet die uit X-Men Origins: Wolverine). Dat zou toch vet zijn?! Wolverine is badass en kan niet gedood worden, deadpool is hilarisch en kan niet gedood worden. Dit lijkt me een awesome battle/samenwerking. Ik ben nu al enthousiast.

5. Aragorn. Ik zou graag meer willen weten over het verleden van Aragorn uit Lord of the Rings. Waarom werd hij niet meteen koning? Wat deed hij precies in de tussentijd? Hij heeft vast wel interessante dingen meegemaakt als Ranger.

Zo zijn er nog veel meer films die ik graag zou willen zien. Ik ga gewoon heel ongeduldig wachten, en kijken welke ook echt geproduceerd gaan worden. Laat ons bidden tot de filmmakergoden.

Bron foto

(Visited 290 times, 1 visits today)

3 opinions on “5 films die ik wil zien, maar (nog) niet bestaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *