My Geeky Week 17

Een van de leukste soort artikelen op blogs vind ik altijd een weekoverzicht met wat de schrijver allemaal gedaan heeft. Ik ben wel zo nieuwsgierig. Daarom leek het me tof om dit ook wekelijks te gaan doen, dus hierbij mijn week nummer 17!

 

Maandag

Deze week heb ik weinig stilgezeten, en dat zijn de beste weken! Mijn week begon al tof, we gingen met het gezin (- mijn broer) naar Burgers Zoo. Ik vind dierentuinen echt heel tof, ik hou erg van wandelen en in een dierentuin heb je ook nog hele bijzondere dingen te zien.

Rond 3-4 uur hadden we het wel weer gezien, en gingen we richten Eindhoven. Mijn broertje had mijn kamer hier nog niet gezien dus hij wilde graag even komen kijken. Om de dag helemaal af te maken zijn we nog wat gaan eten bij Smeagol in het centrum. Ik had ondertussen zo’n honger dat ik vergat een foto te maken toen we het eten net hadden dus op de foto ziet het eten er een beetje crappy uit, maar het was erg lekker.

Dinsdag

Dinsdagmiddag ging op weg naar Vlissingen, want mijn beste vriendin was terug van een maand Nepal! Maar ik stopte eerst even in Roosendaal want daar was ik de week ervoor mijn portemonnee vergeten. Als mijn hoofd toch niet vast zat….

Eindhoven – Vlissingen is altijd een lange rit, maar als je moet stoppen in Roosendaal al helemaal. Ik kwam ongeveer om acht uur aan bij Atte en nadat ik gegeten had zijn we nog even een stukje langs het strand gaan lopen. De zonsondergang is hier altijd zo mooi, het voelt echt een beetje alsof ik op vakantie ben.

‘S avonds hebben we  Geordie Shore gekeken tot we in slaap vielen. Dat is bijna traditie geworden bij ons. Het is een programma met nul inhoud, maar het is zo leuk! Echt een guilty pleasure, haha!

Woensdag

Ik bleef in Vlissingen slapen, en na lang uitgeslapen te hebben zijn we Middelburg in gegaan. Atte had nog wat kleding nodig en ik wilde graag mijn oor laten piercen (helix piercing) maar toen we bij de tattooshop (die volgens Facebook ook piercings deed) aankwamen, vertelde ze ons dat ze gestopt zijn met piercen. Beetje jammer, maar dat komt een ander keertje nog wel!

Volgens Atte moest ik echt stroopwafelkruimels met stroop proberen. Er is een klein kraampje op de markt die dat verkoopt voor €1, en het is LEKKER. Ik weet niet waarom, maar het is lekkerder dan gewone stroopwafels. En heel slim! Deze kruimels zouden normaal gesproken weggegooid worden, en nu wordt het optimaal gebruik van het product gemaakt. Top dus.

Dit is toch mooi? Grachten in Amsterdam zijn er niks bij.

Donderdag

Technisch gezien donderdag, maar ook een beetje woensdag nog. Na het avondeten ben ik weer terug naar Eindhoven gegaan, en ’s nachts om 12 uur ben ik met een vriendin naar Guardians of the Galaxy Vol. 2 geweest. De zaal zat helemaal vol, en omdat het een grappige film was, hoorde je constant wel mensen lachen. Dat was erg gezellig! Mijn review van de film lees je trouwens hier! 

Ik was ’s nachts pas laat thuis omdat de film pas laat begon, dus ik heb heel lang uitgeslapen ’s ochtends. Toen ik om 12 uur ofzo wakker werd, ben ik de review gaan schrijven, heb ik de keuken gepoetst, boodschappen gedaan en mijn kamer opgeruimd. Er kwamen wat vrienden eten en dan vind ik het toch wel prettig als het huis een beeeeeetje schoon is.

Omdat ik nog steeds erg veel last van mijn rug heb (ik ben aangereden in februari) kon ik geen Koningsdag vieren. Gelukkig hadden een aantal klasgenoten ook geen zin om de drukte in te gaan, dus kwamen ze bij mij eten. Dat is altijd tof.

Vrijdag

Vrijdag heb ik overdag niet zoveel gedaan, maar ik ging ’s avonds wat eten met vriendinnen van de middelbare school. Het is altijd tof om met hun af te spreken, en dat doen we echt veel te weinig, dus het was fijn om ze weer te zien. Ik at trouwens een quinoa salade met truffel-champignon kroket bij Bij Ons in Eindhoven. Klinkt vaag, is lekker. Na het eten hebben we nog uren na geborreld (is dat een woord? Vanaf nu wel) bij De Vooruitgang. Geslaagde avond wat mij betreft. 🙂

Zaterdag

Zaterdag was een topdag! Ik ging naar de People’s Climate March in Amsterdam, ik ga daar geen verslag van typen want ik heb alles gefilmd! Bekijk de video hier!

Zondag

 

Zondag was een rustige dag. Ik heb de video over de climate march bewerkt en schreef alvast een deel van dit artikel. Verder heb ik uitgerust van de dag ervoor, met mijn rug is zo’n dag echt heftig uitputtend. Een lekker luie zondag!

En dat was mijn week! Komende week heb ik nog niet heel veel op de planning, ik wil mijn piercing laten zetten, en proberen wat meer te sporten. Maar dat sporten neem ik me elke week voor dus ik weet niet of dat echt gaat gebeuren, haha.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *