Het begin

Vroeger had ik een blog, ik vond het heel leuk om te schrijven en heb met veel enthousiasme veel geschreven. Maar toen kwam de middelbare school en toen vond ik zelf dat ik het heel druk had, dus vergat ik te schrijven. Nu ben ik student, en nu heb ik het echt druk maar mijn gedachtes kunnen nergens heen. Daarom ben ik dit blog begonnen. Hier kan ik alles kwijt wat niet meer in mijn hoofd past, een plek waar ik zelf bepaal wat wel en niet goed genoeg is, en ik kan doen waar ik zin in heb. Mijn eigen plekje op het internet.

Wat komt er op te staan dan? Van alles! Wat ik doe, wat ik kijk, wat ik lees, wat ik eet, waar ik naar luister. Of dat interessant is voor anderen? Dat weet ik nog niet. Misschien blijft deze blog wel bij mij, en mij alleen. Misschien zijn er mensen die het leuk vinden om te lezen wat ik schrijf. Ik kan hoe dan ook hier mijn gedachtes kwijt, en dat vind ik goed genoeg.

Wat ook nog zou kunnen is dat ik na een week al vergeet dat ik een blog ben begonnen, dat is natuurlijk niet mijn doel, maar met mijn warrige hoofd zou het zomaar nog eens kunnen. Maar misschien schrijf ik over een jaar nog, dat zou pas echt vet zijn. Ik hoop dat ik het volhoud om te blijven schrijven, en ik mijn schrijfkunsten kan ontwikkelen. Ik weet namelijk heel goed dat ik niet het beste in Nederlands ben, maar ik ben hier dan ook om te leren (yay spellingscontrole).

Allemaal scenario’s die uit zouden kunnen komen. Ik ben benieuwd naar mezelf, naar hoe dit blog er over een jaar uitziet, naar de toekomst in het algemeen.

Dus dit is het begin. Van wat? Dat weet ik ook nog niet precies. Een blog, in ieder geval.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *